• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Bilderberg Garden Hotel Amsterdam

Vergaderen in volledige privacy terwijl buiten de wereld aan je voeten ligt. Gelegen tussen de prachtige herenhuizen in Amsterdam-Zuid, biedt het Bilderberg Garden Hotel een vijfsterren locatie voor managementsessies, boardmeetings en internationale bijeenkomsten.
  • Ideale ligging voor zakelijke reizigers: Het hotel ligt dichtbij de RAI, de Zuidas en het World Trade Center, en op loopafstand van het Museumplein. Hierdoor is het perfect gesitueerd voor zakelijke bijeenkomsten.
  • Stijlvolle vergaderfaciliteiten: Met 3 vergaderruimtes biedt het hotel diverse opties voor uw zakelijke bijeenkomsten, voorzien van moderne audiovisuele middelen.
  • Luxueuze accommodatie: Het hotel beschikt over 124 stijlvolle hotelkamers, waar gasten kunnen genieten van comfort en luxe na een productieve dag.
Reservering aanvragen
Bilderberg Garden Hotel Amsterdam
badge

Het Bilderberg Garden Hotel Amsterdam combineert privacy, service en stijl op een van de mooiste plekken van de stad. Naast vergaderruimtes beschikt het hotel over een gezellige bar en een sfeervol restaurant, waar gasten kunnen ontspannen en netwerken. De nabijheid van de A10 zorgt voor gemakkelijke bereikbaarheid per auto, en er is betaalde parkeergelegenheid rondom het hotel.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor de Bilderberg hotelgroep, die zich inzet via het “Bewust Bilderberg” programma. Dit initiatief richt zich op thema’s zoals eten en drinken, duurzaam bewustzijn, recycling, verantwoorde inkoop, CO2-reductie, waterbeheer, goed werkgeverschap en gemeenschapsontwikkeling. Concrete doelen omvatten het verminderen van voedselverspilling, verantwoord inkoopbeleid en het vervangen van energie-intensieve apparatuur. Alle Bilderberg hotels zijn bekroond met het Green Key Gold certificaat, wat hun toewijding aan duurzaamheid onderstreept.

Ervaar de perfecte combinatie van zakelijke faciliteiten, luxe accommodatie en duurzame praktijken bij het Bilderberg Garden Hotel Amsterdam.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred