• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Corinthia Hotel Praag

Gelegen in het historische hart van Praag, biedt het hotel een prachtige omgeving en eersteklas voorzieningen die precies zijn afgestemd op de behoeften van de moderne zakelijke reiziger.
  • Zakelijke faciliteiten op topniveau: Het Corinthia Hotel beschikt over ultramoderne vergaderzalen en conferentiefaciliteiten, compleet met de nieuwste technologieën en professionele ondersteuning, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en evenementen.
  • Executive Lounge: de Executive Lounge biedt exclusieve voordelen voor zakelijke gasten, waaronder gratis WiFi, snacks en drankjes, en een rustige werkruimte waar ze in alle rust kunnen werken of netwerken.
  • Luxueuze accommodaties: De ruime kamers en suites zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, en bieden diverse voorzieningen zoals een bureau, ergonomische stoelen, gratis WiFi en een prachtig uitzicht op de stad.
Reservering aanvragen
Corinthia Hotel Praag
badge

Het Corinthia Hotel in Praag biedt een breed scala aan faciliteiten en services voor de behoeften van zakelijke reizigers, waaronder een modern fitnesscentrum, een ontspannend wellness centrum, en uitstekende eetgelegenheden waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten na een lange werkdag.

Ook draagt het Cortinthia Hotel in Praag bij aan duurzame ontwikkelingen, onder meer door het welzijn van het personeel en de gemeenschappen waarin ze actief zijn, te beschermen. Ook wordt duurzaam ondernemen geïntegreerd in de hele organisatie en wordt dit in praktijk gebracht in de relaties met derde partijen

Het toegewijde personeel staat altijd klaar om gasten te assisteren en te zorgen voor een vlekkeloos verblijf, of ze nu behoefte hebben aan vervoer naar een zakelijke afspraak, aanvullende vergaderfaciliteiten nodig hebben, of gewoon op zoek zijn naar lokale tips en aanbevelingen.

Of je nu naar Praag reist voor een  vergadering, het bijwonen van een conferentie of nieuwe zakelijke kansen verkennen, het Corinthia Hotel biedt de perfecte combinatie van luxe, comfort en zakelijke faciliteiten om je verblijf comfortabel te maken.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred