• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

De L'Europe Amsterdam

De L'Europe een plek van luxe en verfijning in het hart van Amsterdam, ideaal voor de moderne zakenreiziger. Met 105 prachtig ingerichte kamers waaronder 55 suites, elk uitgerust met eersteklas voorzieningen en stijlvolle badkamers, biedt De L'Europe een bijzondere ervaring voor zakelijke gasten. Zakenreizigers kunnen kiezen uit verschillende unieke vergaderzalen met persoonlijke service om ervoor te zorgen dat elke bijeenkomst vlekkeloos verloopt.
  • 24-uurs butlerservice is beschikbaar voor gasten die verblijven in een van de exclusieve suites.
  • Unieke Stijlkamers voor Elke Zakelijke Bijeenkomst: De L'Europe biedt een selectie stijlkamers elk ontworpen met oog voor detail en luxe.
  • Centrale Ligging: Gelegen in het hart van Amsterdam, biedt De L'Europe gemakkelijke toegang tot belangrijke zakencentra, overheidsgebouwen en culturele bezienswaardigheden.
Reservering aanvragen
De L'Europe Amsterdam
badge

In 2023 werd De L’Europe door Leading Hotels of the World erkend als Sustainability Leader, een bewijs van onze toewijding in gastvrijheid, met name op het gebied van gemeenschap, cultuur en verantwoordelijkheid voor het milieu. Om voorop te blijven lopen met groene initiatieven, heeft De L’Europe een intern groen team opgericht voor positieve verandering in alle activiteiten.
Bij Flore staan seizoensgebondenheid en lokale producten centraal bij elke gastronomische creatie. In 2022, negen maanden na de opening, verdienden hun innovatieve gerechten en inzet twee Michelinsterren en de Michelin Green Star.

De L’Europe biedt een scala aan stijlkamers die perfect inspelen op de behoeften van zakelijke evenementen. Of u nu kiest voor de monumentale grandeur van de Heinekenkamer, de intieme sfeer van de Brouwerskamer, of de koninklijke ambiance van de Prinsenkamer, elke ruimte is met zorg ontworpen om een inspirerende en productieve omgeving te creëren. Met hoogwaardige interieurs die variëren van klassieke elegantie tot moderne verfijning, bieden deze zalen een unieke setting voor vergaderingen, conferenties en privé-diners. De liefde voor vakmanschap en oog voor detail in elke kamer garanderen een onvergetelijke ervaring voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Of u nu komt voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen of ontspanning na een drukke werkdag, het team van De L’Europe staat klaar om zakelijke gasten te verwelkomen en hen een zorgeloos verblijf te bezorgen.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred