• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

DoubleTree by Hilton Sittard

Hotel DoubleTree by Hilton Sittard, gevestigd in een charmant voormalig schoolgebouw, biedt een bijzondere combinatie van historisch erfgoed en hedendaagse luxe. Gelegen in het hart van Sittard, vormt het hotel een ideale uitvalsbasis, met directe toegang tot het stadscentrum en het centraal station.
  • Unieke historische locatie: Het hotel is gevestigd in een voormalig schoolgebouw, wat een unieke sfeer van geschiedenis en karakter biedt, gecombineerd met moderne luxe.
  • Uitstekende culinaire ervaringen: Geniet van verfijnde gerechten in restaurant "The College" en ontspan met een drankje in de gezellige "Bar Bisco".
  • Zakelijke faciliteiten: Moderne meeting zalen, uitgerust met audiovisuele apparatuur en WiFi, maken dit hotel ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.
Reservering aanvragen
DoubleTree by Hilton Sittard
badge

Hotel DoubleTree by Hilton Sittard biedt 90 comfortabele kamers en twee vergaderzalen die gecombineerd kunnen worden tot één grote ruimte, perfect voor diverse evenementen. Actieve gasten kunnen genieten van een goed uitgerust fitnesscentrum, terwijl de eigen parkeergelegenheid gemak biedt voor diegenen die met de auto komen. Het hotel zet zich in voor duurzaamheid met initiatieven zoals afvalscheiding en het belonen van gasten die afzien van dagelijkse schoonmaak, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijk verblijf.

Of u nu komt voor zaken of ontspanning, Hotel DoubleTree by Hilton Sittard biedt een unieke mix van historie, comfort en moderne faciliteiten, wat zorgt voor een onvergetelijk verblijf in het hart van Sittard.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred