• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Dutch Design Hotel Artemis - Amsterdam

Dutch Design Hotel Artemis, een plek waar gastvrijheid en Nederlands design samenkomen, is ideaal gelegen tussen het centrum van Amsterdam en Schiphol Airport.
  • Uitstekende Ligging: Gelegen tussen het centrum van Amsterdam en Schiphol Airport, biedt Dutch Design Hotel Artemis gemakkelijke toegang tot beide locaties, wat het een ideale keuze maakt voor zakelijke reizigers.
  • Focus op Duurzaamheid: Het hotel beschikt over het Green Key-certificaat, verkregen door onder andere het minimaliseren van wegwerpplastic.
  • Nederlands Design: Vanaf het moment dat u het hotel binnenkomt, wordt u omringd door Nederlandse designinvloeden van Mondriaan en Dudok, met kleurrijke kunst- en designexposities die een luxe ambiance aan het hotel toevoegen.
Reservering aanvragen
Dutch Design Hotel Artemis - Amsterdam
badge

Dutch Design Hotel Artemis biedt een combinatie van comfort, moderne voorzieningen en een unieke designervaring. Het hotel is perfect voor zowel zakelijke bijeenkomsten als ontspannende verblijven, met flexibele ruimtes die zich kunnen aanpassen aan verschillende evenementen en situaties.

Dit bijzondere viersterrenhotel, met 256 kamers, is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en beschikt over een grote en veilige ondergrondse parkeergarage.

Of u nu hier bent voor een korte tussenstop, een langer verblijf of een zakelijke bijeenkomst, de combinatie van gastvrijheid en Nederlands design zorgt voor een gedenkwaardig en inspirerend verblijf. Het toegewijde en professionele personeel staat altijd klaar om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred