• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Hotel De Ruwenberg - Sint Michielsgestel

Bij Hotel De Ruwenberg, komen gastvrijheid en comfort samen te midden van een prachtige omgeving.
  • Rustgevende natuur: Gelegen te midden van het groene landschap van Sint-Michielsgestel biedt Hotel De Ruwenberg een idyllische setting voor een ontspannen verblijf.
  • Beschikbaarheid van uitstekende vergaderfaciliteiten: Moderne conferentiezalen en vergaderruimtes die zijn uitgerust met geavanceerde technologieën.
  • Historische charme: Hotel De Ruwenberg is gevestigd in een prachtig historisch gebouw dat dateert uit de 14e eeuw.
Reservering aanvragen
Hotel De Ruwenberg - Sint Michielsgestel
badge

Naast de prachtige omgeving en uitstekende faciliteiten, is Hotel De Ruwenberg gericht op het bieden van een uitstekende ervaring voor de zakelijke reiziger. Het toegewijde team staat altijd klaar om aan de behoeften van zakelijke gasten te voldoen en te voorzien in persoonlijke service van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om het regelen van vergaderingen, het verzorgen van speciale verzoeken of het bieden van zakelijke faciliteiten, wordt er alles aan gedaan om het verblijf van zakelijke gasten zo productief en comfortabel mogelijk te maken. Bovendien kunnen bedrijven hun bijeenkomsten uitbreiden met teambuildingactiviteiten, waardoor er extra waarde en een unieke ervaring aan hun verblijf wordt toegevoegd.

Bovendien worden er extra voorzieningen aangeboden die specifiek gericht zijn op zakelijke reizigers, zoals gratis wifi in het hele hotel, gratis parkeergelegenheid voor gasten met maar liefst 42 elektrische laadplaatsen en een 24-uurs receptie om ervoor te zorgen dat gasten altijd terecht kunnen met eventuele vragen of verzoeken. Hotel De Ruwenberg streeft ernaar om zakelijke gasten een professionele en efficiënte ervaring te bieden, zodat zij hun doelen kunnen bereiken tijdens hun verblijf. Het team van Hotel De Ruwenberg kijkt ernaar uit om gasten te verwelkomen en hen te ondersteunen bij hun zakelijke behoeften.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred