• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Hotel de Sterrenberg - Otterlo

Ben je op zoek naar een plek waar je in alle rust kunt brainstormen met je team? Waar je nieuwe plannen kunt smeden voor de toekomst? Bij Hotel de Sterrenberg ben je aan het juiste adres.

  • Inspirerende vergaderomgeving: Ruime, lichte vergaderruimtes midden in de natuur, perfect voor vergaderingen, trainingen en zakelijke bijeenkomsten.
  • Culinaire verwennerij: Geniet van een energiegevende lunch, gastronomisch diner in Restaurant Cèpes en zoete lekkernijen tijdens de pauzes.
  • Ontspanning en teambuilding: Wellness voor rust in je hoofd, fitness voor je fysieke welzijn, en diverse activiteiten zoals een wandeling met de boswachter of een flitsbezoek aan het Nationale Park de Hoge Veluwe.
Reservering aanvragen
Hotel de Sterrenberg - Otterlo
badge

Hotel de Sterrenberg biedt een bijzondere vergaderervaring op de Veluwe. De ruime, lichte vergaderruimtes zijn voorzien van daglicht en airconditioning, ideaal voor een productieve heisessie. De natuurlijke inrichting van het hotel, met warme kleuren en grof gezaagd hout, creëert een informele en inspirerende sfeer. Sluit je bijeenkomst af met een gastronomisch diner in Restaurant Cèpes, waar er wordt gekookt met biologische producten van lokale leveranciers.

Deze vergaderlocatie biedt een inspirerende omgeving waar je als team in je kracht staat en het beste uit je meeting kunt halen. Gelegen te midden van heidevelden en uitgestrekte bossen, en toch centraal tussen Ede, Apeldoorn en Arnhem, is Hotel de Sterrenberg dé plek voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst op de Veluwe.

Tijdens pauzes kunnen gasten ontspannen in de tuin of op het loungeterras, waar zomers buiten vergaderd, geluncht en gedineerd kan worden. Vergaderbreaks zijn er in diverse vormen, zoals een wandeling met de boswachter of een flitsbezoek aan het Nationale Park de Hoge Veluwe, zodat je team weer fris en geïnspireerd aan de slag kan gaan.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred