• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Kasteel De Vanenburg - Putten

Kasteel De Vanenburg in Putten, een authentiek 17e-eeuws landgoed, biedt mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, diners en overnachtingen in stijl en klasse. Deze unieke locatie combineert historische charme met moderne faciliteiten, waardoor elke meeting onvergetelijk wordt.
  • Uitstekende faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten: Kasteel De Vanenburg beschikt over 12 vergaderruimtes, variërend van het Groot Auditorium met ruimte voor 275 personen, Staetenzaal voor besloten boardmeetings en een intieme sfeervolle zaal zoals de Spiegelzaal.
  • Comfortabele accommodatie: Met 48 hotelkamers en -suites biedt het landgoed ideale mogelijkheden voor meerdaagse bijeenkomsten, waarbij gasten kunnen genieten van luxe en comfort.
  • Culinaire verwennerij: De keukenbrigade zet met passie en persoonlijke aandacht verrassende creaties op tafel, van vergaderontbijt tot smakelijke lunch en diner, met seizoensgebonden gerechten uit eigen moestuin.
Reservering aanvragen
Kasteel De Vanenburg - Putten
badge

Kasteel De Vanenburg combineert moderne technieken met historische elementen, wat zorgt voor een unieke ambiance. Gasten kunnen comfortabel overnachten in luxe hotelkamers en culinair genieten in een prachtige setting. Voor zakelijke bijeenkomsten staan de nieuwste audiovisuele middelen tot uw beschikking in de sfeervolle vergaderzalen.

Centraal gelegen aan de rand van de Veluwe, is Kasteel De Vanenburg uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Het landgoed ligt op slechts 5 minuten afstand van de A28 en op 1 kilometer van treinstation Putten. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar voor alle gasten.

Duurzaamheid is belangrijk bij Kasteel De Vanenburg. Het landgoed beschikt over bijenkasten, elektrische oplaadpalen en ledverlichting. Groenten en kruiden komen uit de eigen moestuin en voedselverspilling wordt actief tegengegaan. Afval wordt zorgvuldig gescheiden en de gerechten zijn seizoensgebonden.

Ontdek de charme van dit 17e-eeuwse landgoed en ervaar zelf hoe uw zakelijke bijeenkomst hier tot een succes wordt gemaakt.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred