• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Novotel Den Haag World Forum

Gelegen boven het gelijknamige congrescentrum en theater, biedt Novotel Den Haag World Forum een perfecte combinatie van comfort en toegankelijkheid. Dit viersterrenhotel is ideaal voor zakelijke reizigers, met zijn centrale ligging in het Statenkwartier van Den Haag.

  • Toegankelijkheid: Novotel Den Haag World Forum biedt directe toegang tot het World Forum congrescentrum, waardoor het de ideale locatie is voor conferenties, zakelijke bijeenkomsten en netwerkgelegenheden.
  • Uitstekende bereikbaarheid: Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A12 en diverse tramhaltes in de buurt, waardoor u snel en eenvoudig naar het stadscentrum kunt reizen.
  • Zakelijke faciliteiten: Met directe toegang tot het World Forum congrescentrum biedt Novotel Den Haag uitstekende faciliteiten voor conferenties, vergaderingen en zakelijke evenementen.
Reservering aanvragen
Novotel Den Haag World Forum
badge

Novotel Den Haag World Forum combineert een gunstige locatie met moderne voorzieningen, waardoor zakelijke reizigers optimaal kunnen profiteren van hun verblijf. Of u nu deelneemt aan een congres of zakelijke bijeenkomsten plant, Novotel zorgt voor een comfortabel en efficiënt verblijf. De nabijheid van culturele bezienswaardigheden zoals het Vredespaleis en Panorama Mesdag biedt tevens volop mogelijkheden voor ontspanning na een drukke werkdag.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred