• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Otium Roosendaal

Otium Hotel in Roosendaal is een splinternieuw hotel in West-Brabant, ideaal gelegen nabij de A58 en A17 met ruime parkeermogelijkheden. Het hotel biedt 127 comfortabele en luxe kamers, inclusief enkele spa suites, perfect voor zowel ontspanning als zakelijke bijeenkomsten. Met negen unieke vergaderzalen, een koffielounge en een nabijgelegen wellness resort, biedt Otium Hotel de ideale balans tussen werk en ontspanning.
  • Uitstekende Bereikbaarheid en Parkeermogelijkheden: gemakkelijke toegang en ruime parkeermogelijkheden, ideaal voor zakelijke reizigers.
  • Unieke Vergaderfaciliteiten: Otium Hotel beschikt over negen thematische vergaderzalen, die zorgen voor inspirerende en veelzijdige vergaderomgevingen.
  • Uitgebreide Wellness en Recreatieve Faciliteiten: Met het geïntegreerde Vitae wellness resort, biedt het hotel de perfecte balans tussen werk en ontspanning.
Reservering aanvragen
Otium Roosendaal
badge

Otium Hotel in Roosendaal is een splinternieuw hotel in West-Brabant. Binnen enkele minuten van de a58 en a17 is het hotel goed bereikbaar en het heeft ruime parkeermogelijkheden voor de deur.

Met 127 comfortabele- en luxe kamers en enkele spa suites is het een fijne plek voor een overnachting. De zakengast strijkt hier neer voor een (meerdaagse) vergadersessie of training. Otium beschikt over 9 zalen, ieder met een eigen thema. Voer jij je overleg liever in ‘De Toscaanse Tuin’ of duik je toch liever de ‘Balinese Boomhut’ in? Er is een koffielounge waar de hele dag door koffie, thee en frisdrank te verkrijgen is. Met maar liefst vier restaurants op enkel minuten lopen is er ook genoeg keus voor een welverdiende lunch, borrel of diner.

In het hotel is Vitae wellness resort gevestigd, met sauna’s, stoomcabines, whirlpools, baden en een binnen-buitenbad zijn er faciliteiten genoeg om je een dag te ontspannen. Daarnaast beschikt de wellness over een tuin aan het water, een beautysalon, lounge en restaurant.

Heeft u behoefte aan een actieve pauze tijdens vergadersessies om weer met frisse energie aan de slag te gaan? Diverse (groeps)activiteiten zijn binnen handbereik, zoals indoor skydiven, hakbijl gooien, of een bezoek aan een nabijgelegen golfbaan. Voor ontspanning na een intensieve werkdag biedt de omgeving volop mogelijkheden. Op slechts 10 minuten lopen van het hotel bevindt zich Designer Outlet Roosendaal, waar u dagelijks tot 20:00 uur kunt shoppen. Daarnaast kunt u voor een workout terecht bij Sportcentrum de Upperclub. Al deze activiteiten dragen bij aan de perfecte balans tussen werk en ontspanning!

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred