• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam beschikt over 252 kamers en is gevestigd in een oude kauwgomballenfabriek. Het biedt de perfecte plek om te ontspannen na een werkdag, met vergaderruimtes, heerlijke kamers en een uitstekend restaurant. Het congres- en evenementencentrum bevindt zich om de hoek.
  • Flexibele evenementenruimtes: 32 zalen, van knusse boardrooms tot ruimtes voor maximaal 1200 gasten, volledig aanpasbaar aan jouw behoeften.
  • Uitstekende bereikbaarheid: Centraal gelegen tussen de stad en de uitvalswegen, met snel toegang tot het centrum van Amsterdam. 89 overdekte parkeerplaatsen (betaald) beschikbaar, met ruime betaalde parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
  • Duurzaamheid: Actieve deelname aan het "Hotels for Trees" initiatief en bekroond met het Green Key Gold-certificaat.
Reservering aanvragen
Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam
badge

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam biedt een veelzijdige locatie voor conferenties, congressen en evenementen. Met 32 flexibele zalen, variërend van intieme boardrooms tot grote congresruimtes, is er altijd een geschikte ruimte voor jouw bijeenkomst. De 3000 m² grote evenementenruimte kan volledig worden aangepast aan jouw wensen, waardoor het ideaal is voor zowel kleine als grote evenementen.

Dankzij de gunstige ligging tussen de stad en de uitvalswegen is Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam een van de best bereikbare hotels en congrescentra in Amsterdam. Met snel toegang tot het centrum en 89 overdekte parkeerplaatsen (betaald), biedt het hotel gemak en comfort voor gasten.

Op het gebied van duurzaamheid neemt het hotel deel aan het “Hotels for Trees” initiatief en heeft het het prestigieuze Green Key Gold-certificaat behaald. Dit toont de toewijding van het hotel aan een groenere toekomst en zorgt ervoor dat gasten kunnen genieten van een milieuvriendelijk verblijf.

Ontdek de mogelijkheden van Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam voor jouw volgende evenement.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred