• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Postillion Convention Centre Den Haag

Ontdek de ultieme evenementenbestemming in Den Haag bij Postillion Convention Centre Den Haag! Met meer dan 4000 vierkante meter aan congres- en conferentieruimte, een plenaire capaciteit van 1400 bezoekers en 30 break-out rooms die dienst doen als vergaderzalen, biedt deze locatie de perfecte setting voor uw volgende congres of evenement.
  • Uitbreiding met hotelaccommodatie: Vanaf het eerste kwartaal van 2025 worden de faciliteiten uitgebreid met 198 hotelkamers, waardoor meerdaagse zakelijke evenementen met overnachting mogelijk worden.
  • Europa's eerste Event Design Lab: Wat Postillion Convention Centre Den Haag echt uniek maakt, is Europa's eerste Event Design Lab. Hier kunt u met behulp van de Event Canvas™️ methodiek de waarde van uw evenement beter begrijpen en het succes meten aan de hand van gedragsverandering.
  • Gastvrijheid met hoofdletter G: U wordt van harte uitgenodigd om de Gastvrijheid met hoofdletter G te ervaren en het bruisende Den Haag te verkennen. De deuren staan altijd open!
Reservering aanvragen
Postillion Convention Centre Den Haag
badge

De plenaire zaal van 1400 m2, met een hoogte van zeven meter, is perfect voor congressen, diners en beurzen en kan volledig worden aangepast aan uw wensen. Naast de plenaire zaal biedt de locatie een tweede grote zaal van 700 m2 en een tentoonstellingsruimte van 500 m2. Met maar liefst 30 subzalen van verschillende grootte, flexibel in te delen en voorzien van daglicht, biedt deze locatie eindeloze mogelijkheden voor uw evenement.

Gelegen naast station Den Haag Hollands Spoor, vlakbij Rotterdam The Hague Airport en op slechts 30 minuten van Amsterdam Airport Schiphol, is Postillion Convention Centre Den Haag gemakkelijk bereikbaar voor zowel nationale als internationale bezoekers. Met uitstekende treinverbindingen naar Londen, Parijs, Brussel en Berlijn, en een snelle taxiservice vanaf Rotterdam The Hague Airport, is deze locatie perfect gepositioneerd voor uw volgende evenement of congres.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred