• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer draait het niet alleen om werk, het draait ook om het vinden van de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Gelegen aan de prachtige oevers van het Veluwemeer, biedt het hotel een plek waar u kunt werken én ontspannen. Of u nu op zoek bent naar een rustige omgeving voor een vergadering of naar een plek om te genieten van het mooie landschap en de vele activiteiten die het Veluwemeer te bieden heeft, bij dit hotel bent u aan het juiste adres.
  • Moderne vergaderfaciliteiten: De ruimtes zijn flexibel in te delen en geschikt voor diverse evenementen, met een maximale capaciteit van 410 bezoekers.
  • Service op maat: Het toegewijde team zorgt ervoor dat alles perfect is geregeld, van de drankjes tot de techniek, waardoor u ontspannen kunt beginnen aan uw evenement.
  • Ideale ligging: Het hotel is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer, waardoor u snel in het centrum van Amersfoort bent, waar talloze winkels, bezienswaardigheden en restaurants te vinden zijn.
Reservering aanvragen
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
badge

Het modern ingerichte Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ligt direct aan het Veluwemeer en beschikt over 93 kamers. Vanuit verschillende kamers, het restaurant, het terras en de zalen geniet je van een prachtig uitzicht over het waterlandschap.

Het hotel heeft negen flexibele vergaderzalen die eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om de ruimte naar wens in te richten. Deze zalen zijn geschikt voor groepen van 5 tot ruim 400 personen. Daarnaast beschikt het hotel over een Business Point waar je in alle rust kunt werken.

Dankzij de centrale ligging en de directe verbinding met de A28 is het hotel uitstekend bereikbaar. Daarnaast biedt het hotel een eigen parkeerterrein met meer dan 440 gratis parkeerplaatsen en verschillende oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Op het gebied van duurzaamheid doet het hotel mee aan het “Hotels for Trees” initiatief en heeft het de Green Key Gold-certificering behaald.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred