• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Postillion Hotel Arnhem

Postillion Hotel Arnhem is een populaire locatie. Logisch, want deze locatie ligt ontzettend centraal en is makkelijk te bereiken. Maar het is niet alleen de plek die zo prettig is. Het zijn ook de medewerkers die precies weten hoe u een succesvolle meeting of een bijzonder evenement organiseert. Op zoek naar een fijn hotel voor een workation? Kom overnachten bij Postillion Hotel Arnhem! De kamers van Postillion Arnhem zijn netjes en rustig. U slaapt er heerlijk en laadt helemaal op na een lange dag vergaderen of brainstormen. En als u opstaat staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar.
  • Flexibiliteit in vergaderen: Kies uit een van de 12 multifunctionele vergaderruimtes en maak gebruik van flexwerkplekken om u voor te bereiden op uw volgende bijeenkomst.
  • Ontspanning na het werk: Geniet van een smakelijk diner in het restaurant en sluit de dag af met een drankje in de gezellige hotelbar, die geopend is tot 21:30 uur.
  • Verken de prachtige omgeving: Nationaal Park de Hoge Veluwe is vlakbij, net als het bruisende centrum van Arnhem met zijn bijzondere boetieks en creatieve sfeer.
Reservering aanvragen
Postillion Hotel Arnhem
badge

Postillion Hotel Arnhem is een uitstekende locatie voor zakelijke meetings. Deze locatie ligt op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Arnhem en biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg. Het hotel heeft zijn eigen parkeerplaats waar gasten gratis kunnen parkeren en waar de mogelijkheid is om de auto op te laden.

Even tussen door een luchtje scheppen? Dat kan hier perfect, Postillion Hotel Arnhem is namelijk gelegen in een bosrijke omgeving vlakbij de Hoge Veluwe. Hier mag je zeker een wandeling, tussen de vergadering door, niet overslaan. Met een capaciteit van 5 – 350 personen is Postillion Hotel Arnhem veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten meetings en events. Daarnaast beschikt het hotel over een Business Point waar je in alle rust kunt werken.

Op het gebied van duurzaamheid heeft Postillion Hotel Arnhem de Green Key Gold-certificering behaald.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred