• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik beschikt over 79 kamers. Of je nu een stedentrip naar Utrecht plant of een meerdaagse vergadering of evenement bijwoont, dit hotel biedt de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke dag.
  • Uitgebreide zakelijke faciliteiten: 29 flexibele zalen voor evenementen variërend van 5 tot 1200 personen, inclusief een Business Point voor rustig werken.
  • Ideale bereikbaarheid: Gelegen direct aan de A12, met ruime gratis parkeergelegenheid en laadpalen voor elektrische auto's, zelfs voor niet-overnachtende gasten.
  • Duurzaam verblijf: Deelname aan het "Hotels for Trees" initiatief en bekroond met het Green Key Gold-certificaat.
Reservering aanvragen
Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik
badge

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik biedt een ideale locatie voor zakelijke trainingen en vergaderingen. Met 29 flexibele zalen, allemaal uitgerust met een whiteboard en projector, kunnen de ruimtes worden geconfigureerd om aan je specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast biedt ons Business Point een rustige en professionele omgeving om te werken, ideaal voor zakelijke reizigers.

Het hotel is uitstekend bereikbaar vanaf de A12 en biedt ruime gratis parkeergelegenheid en laadpalen voor elektrische auto’s. Deze handigheid strekt zich uit tot gasten die niet overnachten, waardoor Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik bijzonder populair is onder zakelijke bezoekers.

Op het gebied van duurzaamheid neemt het hotel deel aan het “Hotels for Trees” initiatief en heeft het het prestigieuze Green Key Gold-certificaat behaald. Deze toewijding aan een groenere toekomst stelt gasten in staat te genieten van een verantwoord en milieuvriendelijk verblijf.

Ontdek de veelzijdigheid van Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred