• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam beschikt over 168 kamers en is de ideale plek voor zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen in het hart van de populaire havenstad Rotterdam. Het hotel, oorspronkelijk een graanbeurs, combineert historische charme met moderne voorzieningen.

  • Moderne evenementenruimtes: 30 eigentijdse zalen, perfect voor vergaderingen, beurzen en meerdaagse congressen, die geschikt zijn voor evenementen van alle groottes, van intieme bijeenkomsten tot grootschalige congressen voor maximaal 1100 deelnemers.
  • Centrale ligging: Gelegen aan de Coolsingel, in het centrum van Rotterdam, biedt het hotel een ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke bezoeken als stedentrips, met eenvoudige toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeergelegenheid beschikbaar in de nabijgelegen parkeergarage WTC-Beursplein.
  • Duurzaamheid: Actieve deelname aan het initiatief "Hotels for Trees" en bekroond met het Green Key Gold-certificaat, wat de inzet van het hotel voor milieuvriendelijke praktijken onderstreept.
Reservering aanvragen
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
badge

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam biedt een veelzijdige locatie voor zakelijke evenementen, met 30 moderne ruimtes die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Van kleine vergaderingen tot grote congressen, de locatie kan evenementen van alle groottes accommoderen, waardoor aan elke behoefte wordt voldaan.

Gelegen aan de bruisende Coolsingel, in het hart van Rotterdam, biedt het hotel eenvoudige toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, waardoor het een ideale keuze is voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. Met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en nabijgelegen parkeermogelijkheden kunnen gasten de stad gemakkelijk verkennen.

Op het gebied van duurzaamheid neemt het hotel actief deel aan het initiatief “Hotels for Trees” en is bekroond met het prestigieuze Green Key Gold-certificaat, wat getuigt van de inzet van het hotel voor milieuvriendelijke praktijken.

Ervaar de veelzijdigheid en gemak van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam voor uw volgende zakelijke evenement.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred