• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Postillion Hotel Deventer

Ontdek het beste van zowel Overijssel als Gelderland tijdens een verblijf in Postillion Hotel Deventer, strategisch gelegen tussen deze twee prachtige provincies en op een steenworp afstand van het centrum van de historische Hanzestad Deventer. Met de schilderachtige IJssel binnen handbereik, kunt u gemakkelijk even ontspannen en tot rust komen voordat u weer aan het werk gaat in het Business Point of het levendige Deventer binnenwandelt.
  • Comfortabele accommodatie: De hotelkamers zijn een oase van comfort, uitgerust met luxe voorzieningen, perfect om te ontspannen of productief te werken aan het bureau met gratis internettoegang.
  • Flexibele vergaderfaciliteiten: Met 15 verschillende vergaderruimtes biedt Postillion Hotel Deventer een scala aan mogelijkheden voor vergaderingen, conferenties en evenementen van elke omvang.
  • Evenementenplanning: De ervaren eventplanners staan klaar te helpen bij het organiseren van uw evenement, van het bepalen van de indeling tot de kleinste cateringdetails.
Reservering aanvragen
Postillion Hotel Deventer
badge

Postillion Hotel Deventer beschikt over 96 comfortabele hotelkamers en 15 zalen. Naast de kamers en zalen biedt het hotel een uitstekend restaurant waar je heerlijk kunt lunchen of dineren, ideaal voor zakelijke afspraken in een ontspannen sfeer. Het restaurant grenst aan een groot terras, perfect voor groepslunches of barbecues met uitzicht op de groene omgeving. Ook in de winter is het terras geschikt voor knusse buitenevenementen, zoals een winterbarbecue.

Het hotel heeft 15 functionele vergaderzalen die geschikt zijn voor groepen van 5 tot 250 personen. De luxe boardrooms zijn ideaal voor vergaderingen tot 12 personen en zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals goede wifi, een beamer, een scherm, koffie- en theefaciliteiten en daglicht. Daarnaast beschikt het hotel over een Business Point waar je in alle rust kunt werken.

Dankzij de strategische locatie nabij de A1 snelweg is het hotel uitstekend bereikbaar. Met meer dan 300 eigen parkeerplaatsen kunnen grote groepen gemakkelijk parkeren. Daarnaast ligt het hotel in een groene omgeving vlakbij de IJssel, wat zorgt voor een inspirerende setting.

Op het gebied van duurzaamheid doet het hotel mee aan het “Hotels for Trees” initiatief en heeft het de Green Key Gold-certificering behaald.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred