• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht beschikt over 98 kamers en is ideaal gelegen nabij Dordrecht Centrum en de Biesbosch. Of je nu komt voor een stedentrip, wilt ontspannen in de natuur, of op zoek bent naar een comfortabele werkplek voor een workation, bij Postillion Hotel Dordrecht zijn de mogelijkheden eindeloos.
  • Uitgebreide zakelijke faciliteiten: 9 multifunctionele zalen voor evenementen van 5 tot 600 personen, inclusief een Business Point voor rustig werken.
  • Ideale bereikbaarheid: Gelegen direct bij de afslag van de A16, met gratis parkeergelegenheid en oplaadpalen voor elektrische auto's.
  • Duurzaam verblijf: Onderdeel van het "Hotels for Trees" initiatief en bekroond met de Green Key Gold-certificering.
Reservering aanvragen
Postillion Hotel Dordrecht
badge

Postillion Hotel Dordrecht biedt een inspirerende locatie voor congressen, meetings, exposities en andere evenementen, met uitgebreide ondersteuning bij de organisatie. Of u nu een intieme bijeenkomst plant of een groot congres organiseert, onze 9 multifunctionele zalen kunnen aan al uw wensen voldoen. Ons Business Point biedt daarnaast een rustige en professionele omgeving om te werken, ideaal voor zakenreizigers.

Het hotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, direct bij de afslag van de A16. Gasten kunnen gratis parkeren op de eigen parkeerplaats van het hotel, die ook is uitgerust met oplaadpalen voor elektrische auto’s. Dit maakt het Postillion Hotel Dordrecht niet alleen handig voor automobilisten, maar ook milieuvriendelijk.

Op het gebied van duurzaamheid doet het hotel mee aan het “Hotels for Trees” initiatief en heeft het de prestigieuze Green Key Gold-certificering behaald. Dit onderstreept onze inzet voor een groenere toekomst en biedt gasten de mogelijkheid om op een verantwoorde manier te genieten van hun verblijf.

Ontdek de veelzijdigheid van Postillion Hotel Dordrecht.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred