• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Rotterdam Marriott Hotel

Het Rotterdam Marriott Hotel biedt een ongeëvenaarde ervaring voor zakelijke reizigers, gevestigd in de iconische Millennium Toren, recht tegenover het Centraal Station van Rotterdam.

  • Moderne faciliteiten: 228 kamers met airconditioning, 42-inch flatscreen-tv's, high-speed internet en koffie- en theefaciliteiten.
  • Culinaire hoogstanden: Michelin-ster restaurant The Millèn voor verfijnde diners en Pillars Bar & Kitchen voor informele bijeenkomsten.
  • Ideale vergaderfaciliteiten: Moderne vergaderfaciliteiten met boardrooms, de recent gerenoveerde Rotterdam zaal en de exclusieve M Club Lounge zijn perfect voor zakelijke gasten.
Reservering aanvragen
Rotterdam Marriott Hotel
badge

Het Rotterdam Marriott Hotel biedt een ongeëvenaarde ervaring voor zakelijke reizigers. Geniet van modern comfort in 228 kamers met adembenemend uitzicht op de stad. Het hotel beschikt over diverse eetgelegenheden, waaronder het met een Michelin-ster bekroonde restaurant The Millèn en Pillars Bar & Kitchen, ideaal voor informele bijeenkomsten.

Het Rotterdam Marriott Hotel is een Green Key hotel, dit  is ’s werelds belangrijkste milieukeurmerk op het gebied van milieu verantwoordelijkheid en duurzame werking waar Rotterdam Marriott Hotel al jaren de gouden status behaald heeft. De meest recente ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid zijn; het scheiden van afval op de kamers, het niet langer aanbieden van kleine shampoo- & zeepflesjes en zijn er grote stappen gemaakt om de verlichting om te zetten naar LED. Alle kamers en publieke ruimtes zijn aan het begin van 2023 volledig voorzien van LED verlichting.

Voor vergaderingen en evenementen biedt het hotel moderne faciliteiten, waaronder boardrooms en de recent gerenoveerde Rotterdam zaal. Executive gasten kunnen ontspannen in de exclusieve M Club Lounge. Met een locatie recht tegenover het Centraal Station van Rotterdam is het hotel gemakkelijk bereikbaar voor zakelijke reizigers.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred