• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Sheraton Amsterdam Airport

Bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center is ieder detail belangrijk. Met een uniek design, een gloednieuwe lobby en recent gerenoveerde kamers is een plek gecreëerd waar gasten makkelijk kunnen werken, vergaderen of tot rust kunnen komen.
  • Ideale ligging: Sheraton Amsterdam Airport is perfect gelegen met directe toegang tot de terminals van Schiphol Airport en het internationale treinstation.
  • Diverse eetgelegenheden: Met de diversiteit van de drie restaurants is er plaats voor ieders smaak.
  • Sheraton Studio’s: Werk samen, vergader en brainstorm in deze besloten, natuurlijk belichte en door de nieuwste technologie ondersteunde ruimtes.
Reservering aanvragen
Sheraton Amsterdam Airport
badge

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center biedt een uitgebreide selectie aan faciliteiten en services om het verblijf van zakelijke gasten zo aangenaam en productief mogelijk te maken. De recent gerenoveerde kamers zijn ontworpen met oog voor comfort en functionaliteit, met moderne voorzieningen en luxe beddengoed om ervoor te zorgen dat zakelijke reizigers zich thuis voelen en goed uitgerust zijn voor hun werk.

Het hotel zet tevens de toon voor een duurzamere toekomst met de introductie van ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcept waarbij overtollig brood uit de keukens van Sheraton Amsterdam als voornaamste ingrediënt wordt gebruikt. Met dit nieuwe initiatief wil Sheraton Amsterdam een deel van de voedselverspilling terugdringen en zijn steentje bijdragen aan een duurzame wereld.

Daarnaast is het hotel vele vergaderfaciliteiten, perfect voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties van elke omvang. Met meer dan 1300 vierkante meter aan evenementenruimte, inclusief een ultramoderne conferentiezaal en diverse vergaderzalen, biedt Sheraton Amsterdam Airport de ideale setting voor productieve bijeenkomsten. Het toegewijde team staat altijd klaar om aan de behoeften van zakelijke gasten te voldoen en ervoor te zorgen dat elk evenement een succes wordt.

Of zakelijke gasten nu op doorreis zijn of een langer verblijf plannen, Sheraton Amsterdam Airport biedt alles wat nodig is voor een comfortabel en productief verblijf, met de unieke Sheraton gastvrijheid die zakelijke reizigers mogen verwachten.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred