• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Strandhotel Westduin Zeeland - Koudekerke

Vergaderen op het mooiste plekje onderaan de duinen, op slechts 50 meter van zee en strand? Strandhotel Westduin biedt een unieke en rustgevende vergaderlocatie aan de Zeeuwse kust! De prachtige omgeving biedt voldoende mogelijkheden voor ontspanning, zoals een strandwandeling tijdens een welverdiende pauze of een sportieve activiteit op het strand na een lange dag vergaderen.
  • Ideale faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten: De 9 multifunctionele vergaderzalen kunnen aan elkaar gekoppeld worden, waardoor een ruimte van tot wel 466 m2 gecreëerd kan worden.
  • Comfortabele accommodatie: Met 116 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien, biedt Strandhotel Westduin een comfortabele overnachtingsmogelijkheid.
  • Duurzaamheid hoog in het vaandel: Bij Strandhotel Westduin dragen ze met trots het Green Key GOUD keurmerk.
Reservering aanvragen
Strandhotel Westduin Zeeland - Koudekerke
badge

Bij Strandhotel Westduin staat duurzaamheid centraal. Er wordt alles aan gedaan om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en men is dagelijks bezig met het maken van groene keuzes. Met trots draagt het hotel en team het Green Key GOUD keurmerk, dat de inspanningen op het gebied van duurzaamheid erkent.

Strandhotel Westduin biedt een combinatie van een rustige, natuurlijke omgeving met uitstekende faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Of u nu een korte vergadering of een meerdaags event plant, de flexibele ruimtes en diverse arrangementen passen zich aan uw behoeften aan. Dankzij verschillende vergaderarrangementen vindt u altijd een optie die aansluit bij uw wensen. Na een productieve dag kunt u ontspannen met een wandeling op het strand of genieten van de comfortabele voorzieningen van de hotelkamers. Alle kamers zijn uitgerust met gratis koffie en thee, gratis WiFi en een klein koelkastje.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred