• Special rates & conditions
  • More than 25 years of experience
  • Quick service & flexibility

Bella Sky Kopenhagen

Welkom bij het Bella Sky Hotel in Denemarken, waar luxe en moderniteit samenkomen voor een onvergetelijk verblijf. Genesteld in het bruisende hart van Kopenhagen, biedt het hotel een unieke ervaring die gasten niet snel zullen vergeten.
  • Architectonisch meesterwerk: Het Bella Sky Hotel staat bekend om zijn unieke ontwerp met twee torens die elkaar schuin kruisen, waardoor een adembenemend uitzicht op de stad ontstaat.
  • Zakelijke faciliteiten: Met ultramoderne vergaderfaciliteiten en professionele evenementendiensten is het Bella Sky Hotel de perfecte locatie voor zakelijke reizigers, van formele vergaderingen tot zakelijke diners en netwerkevenementen.
  • Efficiënte service: Het toegewijde personeel staat altijd klaar om gasten te ondersteunen en te voorzien van alles wat ze nodig hebben voor een productief verblijf, inclusief snelle WiFi, een ruime werkruimte en professionele conciërgediensten.
Make a reservation
Bella Sky Kopenhagen
badge

Het Bella Sky Hotel beschikt over 23 verdiepingen met elegante kamers en suites, elk ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit voor zakelijke reizigers. Alle kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen, zoals luxe beddengoed, gratis WiFi, een flatscreen-tv en een ruime werkruimte.

Gasten kunnen genieten van een scala aan recreatieve activiteiten, waaronder fitnessfaciliteiten, fietsverhuur en excursiemogelijkheden om de prachtige omgeving van Kopenhagen te verkennen tijdens hun vrije tijd.

Het Bella Sky Hotel biedt ook een scala aan culinaire opties, variërend van snelle zakelijke lunches tot uitgebreide diners in de gastronomische restaurants van het hotel, allemaal bereid met de beste lokale ingrediënten.

Of u nu op zoek bent naar een inspirerende vergader locatie, een efficiënte werkplek of gewoon een comfortabel verblijf tijdens uw zakelijke reis, het Bella Sky Hotel staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Bekijk meer accommodaties

Mention your own location on the Preferred website?

Contact one of Preferred's Hotel Consultants.

Looking for the perfect business accommodation?

Do you have any questions or are you looking for tailored advice? Please contact one of Preferred's Hotel Consultants.

Contact directly

Stay informed about the latest news!

Leave your email address behind and don't miss anything anymore.

Nieuwsbrief Preferred