• Special rates & conditions
  • More than 25 years of experience
  • Quick service & flexibility

Ibis Den Haag City Centre

Ibis Den Haag City Centre, gelegen in het hart van de Haagse binnenstad, biedt een comfortabel verblijf voor zakelijke reizigers. De 197 kamers volgens de nieuwe ibis formule zijn uitermate comfortabel en voorzien van alle gemakken. De ruime gezellige lobby doet je bijna vergeten dat je hier niet uitsluitend voor ontspanning bent.
  • Ideale Centrale Ligging: Het hotel ligt op steenworp afstand van de Grote Kerk en het oude stadhuis, en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en zakencentra van Den Haag.
  • Uitstekende Bereikbaarheid: Met talloze tram- en bushaltes in de buurt en Den Haag Centraal Station op slechts 15 minuten lopen, is het hotel uitstekend bereikbaar voor zakelijke reizigers.
  • Faciliteiten voor de Zakenreiziger: Het hotel biedt gratis Wi-Fi, een comfortabele werkruimte in de kamers en een 24-uurs receptie om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.
Make a reservation
Ibis Den Haag City Centre
badge

Ibis Den Haag City Centre biedt een levendige en toegankelijke omgeving voor zakelijke reizigers. Het hotel ligt centraal, waardoor u eenvoudig toegang hebt tot het openbaar vervoer. Dit maakt Ibis Den Haag City Centre de ideale uitvalsbasis voor uw zakenreis, met alle belangrijke locaties binnen handbereik.

Met zijn combinatie van een ideale locatie, uitstekende bereikbaarheid en faciliteiten gericht op de zakelijke reiziger, is ibis Den Haag City Centre de perfecte keuze voor uw volgende zakenreis naar de Hofstad.

Bekijk meer accommodaties

Mention your own location on the Preferred website?

Contact one of Preferred's Hotel Consultants.

Looking for the perfect business accommodation?

Do you have any questions or are you looking for tailored advice? Please contact one of Preferred's Hotel Consultants.

Contact directly

Stay informed about the latest news!

Leave your email address behind and don't miss anything anymore.

Nieuwsbrief Preferred