• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Over Conferli

Het verhaal

Het verhaal van Conferli

Oplossing voor een Langdurig Probleem in de Markt

Een team van ervaren professionals op het gebied van locatie marketing, congresbureaus, congresorganisatie, MICE, hospitality en digitale technologie heeft de krachten gebundeld om een oplossing te bieden voor een probleem waarmee Conferli zelf al jaren worstelt. Er is een groot gebrek aan onafhankelijke vergelijkingsopties voor steden en locaties. Bij het kiezen van een bestemming voor een conferentie zijn er tegenwoordig veel meer parameters van belang dan alleen het aantal hotelkamers. Organisatoren zoeken naar betere inhoud, meer afgevaardigden, marketingondersteuning en hybride oplossingen. Steden die zich onderscheiden door te investeren in specifieke sectoren of vakgebieden hebben een concurrentievoordeel.

Onafhankelijke Vergelijkingsopties voor Conferentielocaties

Conferli heeft een oplossing ontwikkeld voor het probleem waarmee ze al jaren te maken hebben, zodat honderden bestemmingen en locaties wereldwijd kunnen worden geholpen bij het promoten van hun bestemmingen en het aantrekken van de juiste klanten. De markt voor kleinere bijeenkomsten is enorm onderbediend. Organisatoren van conferenties zijn op zoek naar de juiste inhoud, hybride oplossingen en unieke kenmerken van de bestemming. Door deze nieuwe benadering kunnen steden en locaties zich beter positioneren en concurreren.

Innovatie en Efficiëntie in de Congresindustrie

Gedreven door een passie voor de markt, nieuwsgierigheid naar nieuwe oplossingen en vindingrijkheid, creëert Conferli nieuwe oplossingen en durft te innoveren. Oude structuren worden losgelaten en nieuwe mogelijkheden worden geboden aan opdrachtgevers. Met een nieuwe manier van denken wordt de bestaande industrie opnieuw uitgevonden, wat resulteert in een snelle en efficiënte ervaring voor de congresorganisator van de toekomst. Conferli biedt een frisse benadering en innovatieve tools die de congresindustrie naar een hoger niveau tillen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred