• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Leiden Convention Bureau: De sleutel tot een onvergetelijk evenement

Leiden Convention Bureau geeft gratis onafhankelijk advies over congreslocaties, hotelaccommodaties en Professional Congress Organisers (PCO’s) en heeft volop ideeën en suggesties voor sociale programma’s die een blijvende indruk achterlaten. Daarnaast begeleiden ze bezoeken aan diverse locaties (site inspecties) en ondersteunen we bij het samenstellen en vormgeven van bidbooks. In sommige gevallen biedt de gemeente een welkomstreceptie aan voor congresgangers, Leiden Convention Bureau zoekt dat graag voor u uit! Ook voor promotiemateriaal of mooie beelden van Leiden kunt u bij Leiden Convention Bureau terecht. Door gezamenlijk een aantrekkelijk pakket samen te stellen, wordt de keuze voor een congres in Leiden nog eenvoudiger!

Leiden Convention Centre

Deze diensten worden aangeboden:

Uitgebreide ondersteuning voor congresorganisatoren:

Het Leiden Convention Bureau biedt hulp bij het maken en ontwerpen van pre-bid of bid books, en stelt een uitgebreide beeldbank met foto's van Leiden beschikbaar. Neem contact op voor toegang tot deze beelden en voor ondersteuning bij de presentatie van Leiden als aantrekkelijke congresbestemming.

Site visits en welkomstrecepties:

Het bureau organiseert site visits zodat organisatoren congreslocaties persoonlijk kunnen inspecteren. Daarnaast kan de gemeente een welkomstreceptie aanbieden voor congresdeelnemers, en het bureau kan hierbij helpen door contact op te nemen met de gemeente om de mogelijkheden te onderzoeken.

Vergroten van zichtbaarheid van het congres:

Het Leiden Convention Bureau denkt mee over manieren om uw congres zichtbaar te maken in de stad en voor de deelnemers, wat zorgt voor een warm welkom en een verhoogde herkenbaarheid van het evenement.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred