• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Over Rotterdam Partners

Rotterdam Partners is dé partnerorganisatie van Rotterdam die richting en uitvoering geeft aan de citymarketing van de stad om zo internationale bedrijven, congressen en bezoekers aan te trekken. Wie zijn ze en wat doen ze? Dit zijn Rotterdam Partners.

Wat Rotterdam Partners drijft is Rotterdam.

Samen met hun partners bouwt Rotterdam Partners aan een toekomstbestendige en weerbare Rotterdamse economie. Om dat te bereiken werkt Rotterdam Partners dagelijks aan de positionering van Rotterdam als een aantrekkelijke stad. Met als uitkomst dat Rotterdam Partners per jaar gemiddeld 50 nieuwe bedrijven, 30 zakelijke congressen en 1 miljoen dag bezoekers mag verwelkomen. Een aantal voorbeelden van de impact die ze genereren met en voor de stad. Zo draagt Rotterdam Partners bij aan een aantrekkelijk ondernemers- en vestigingsklimaat en een leefbare en levendige stad voor Rotterdammers.

De strategie

De komende jaren richt Rotterdam Partners zich op drie strategische pijlers:

Leidend in de internationale positionering van de stad: Rotterdam Partners brengt kennis over de markt en relevante stakeholders samen om tot een integrale strategie en uitvoering te komen. Hiermee vergroten ze de internationale marketing en saleskracht van de stad. Rotterdam Partners vertelt verhalen via de juiste kanalen om onze beoogde doelgroepen binnen de zakelijke en leisure markt te bereiken en enthousiasmeren voor Rotterdam.

Waardecreatie voor Rotterdamse ondernemers en instellingen: Rotterdam Partners richt zijn acquisitie en sales op het aantrekken van internationale bedrijven en MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions), die bijdragen aan een weerbare Rotterdamse economie en de economische transities van de stad. Daarnaast promoten ze meerdaags bezoek passend bij de toeristische ambities van Rotterdam. Ook ondersteunen ze ondernemers in de stad bij doorontwikkeling en uitbreiding. Ook helpen ze bij hun internationaliseringsambities.

Betrouwbare en verbindende partner: Rotterdam Partners brengt Rotterdamse stakeholders met een internationale focus bij elkaar en stimuleren of initiëren gezamenlijke initiatieven. Door de expertise op het gebied van (internationale) bezoekers, data, strategische acquisitie en de onafhankelijke rol, staan ze hun partners bij en sturen aan waar nodig.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred