• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Over The Hague Conference Centre

The Hague Conference Centre staat voor internationale gastvrijheid, luxe catering en eigentijdse voorzieningen op het hoogste niveau. Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen. Voordelen van de locatie zijn, naast de best mogelijke ligging en geweldige bereikbaarheid, de grote verscheidenheid van zalen – in totaal 20 zalen variërend van 20 tot 650 personen – en de unieke branding mogelijkheden om uw evenement volledig in lijn met uw huisstijl te krijgen. De verscheidenheid van ruime zalen en breakout mogelijkheden zijn buitengewoon goed bereikbaar: gelegen aangrenzend aan Den Haag Centraal en gemakkelijk per auto te bereiken met voldoende parkeergelegenheid. Audiovisuele voorzieningen en alle faciliteiten zijn in huis om uw bijeenkomst een groot succes te maken.

Dit kun je verwachten van The Hague Conference Centre

Wat The Hague Conference Centre aanbied:

Op basis van persoonlijk contact en een prettige samenwerking realiseert The Hague Conference Centre samen met u uw doel. Ze gaan altijd voor het beste resultaat! De dedicated en proactieve floormanagers zorgen ervoor dat de vergaderingen exact lopen zoals dat op voorhand bedacht zijn. De vergadering kan eventueel worden afgesloten met een stijlvolle borrel of smaakvol dinerbuffet.

Bij The Hague Conference Centre kan gebruik gemaakt worden van moderne audiovisuele faciliteiten. Er wordt advies op maat gegeven op gebied van audiovisuele middelen. The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen. Deze ondersteuning wordt bij The Hague Conference Centre verzorgd door een gespecialiseerd bedrijf Bourgonje – één van de top audiovisuele leveranciers om het geluid, beeld en belichting te optimaliseren. Zij zijn gespecialiseerd in congressen met vele sprekers, live broadcasting, camera opnames en vertaalcabines.

The Hague Conference Centre heeft verschillende, flexibele zaalmogelijkheden. Met professionele en persoonlijke service verwelkomen ze zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen. Iedere vergadering vergt zijn eigen opstelling daarom zijn de zalen flexibel in te delen, precies zoals benodigd. Daarnaast beschikken ze over diverse break-out mogelijkheden. Ook wanneer onverwachts een extra zaal nodig is, is dat eenvoudig te realiseren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred