• Speciale tarieven & condities
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle service & flexibiliteit

Nhow Rotterdam

Nhow Rotterdam, strategisch gelegen in het bruisende hart van Rotterdam's iconische Wilhelminapier en Laan op Zuid gebied, biedt zakelijke reizigers een unieke setting. Met de indrukwekkende Erasmusbrug als achtergrond en omringd door moderne wolkenkrabbers en historische pakhuizen, biedt het hotel ongeëvenaarde uitzichten op de Maas en een inspirerende stadssfeer.

  • Duurzaamheidsfocus: Als trotse ontvanger van het Gold Green Key-certificaat, waardoor zakelijke gasten een milieubewuste keuze kunnen maken tijdens hun verblijf.
  • Centrale Locatie: Nhow Rotterdam, gevestigd in het legendarische gebouw De Rotterdam, biedt directe toegang tot het stadscentrum en het zakendistrict, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor zakelijke activiteiten.
  • Moderne Voorzieningen: Met 274 eigentijds ingerichte kamers en flexibele vergaderruimtes, biedt Nhow Rotterdam de perfecte omgeving voor productieve zakelijke bijeenkomsten.
Reservering aanvragen
Nhow Rotterdam
badge

Nhow Rotterdam implementeert verschillende duurzaamheidspraktijken om de milieu impact te verminderen. Het hotel gebruikt 100% groene windenergie, installeert waterbesparende douchekoppen en gebruikt ledverlichting. Ze doen aan afvalscheiding en -reductie in samenwerking met Renewi. Het voedsel- en drankaanbod van het hotel omvat biologische veganistische opties en UTZ-gecertificeerde koffie, en ze vermijden vis die op de rode lijst staat om overbevissing te voorkomen. Nhow Rotterdam moedigt milieuvriendelijk vervoer aan door fietsen te verhuren. Ze promoten het hergebruiken van handdoeken en beddengoed, en ze recyclen een aanzienlijk deel van het afval. Daarnaast doneren ze meubels en voedsel aan lokale liefdadigheidsinstellingen, bieden ze een “Green stay voucher” aan voor het overslaan van de schoonmaak en gebruiken ze energiekaarten om energieverspilling te minimaliseren. Het hotel neemt ook deel aan Earth Hour, waarbij de lichten een uur worden gedoofd om elektriciteit te besparen. Deze inspanningen hebben hen een Gold Green Key Award voor uitmuntendheid in duurzaamheid opgeleverd.  Deze inspanningen hebben hen een Gold Green Key Award voor uitmuntendheid in duurzaamheid opgeleverd.

Nhow Rotterdam verwelkomt zakelijke reizigers met zijn dynamische mix van modern design en levendige stadssfeer. Het hotel is ontworpen om aan de behoeften van zakelijke gasten te voldoen, met een scala aan faciliteiten en services die zorgen voor een comfortabel en productief verblijf. Van vergaderruimtes tot eetgelegenheden en een adembenemend uitzicht over de stad, Nhow Rotterdam belooft een onvergetelijke ervaring voor elke zakelijke reiziger.

Bekijk meer accommodaties

Uw eigen locatie vermelden op de website Preferred?

Neem contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Op zoek naar de perfecte zakelijke accommodatie?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met één van de Hotel Consultants van Preferred.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & exclusieve aanbiedingen

Vul uw gegevens in en mis niets meer! Geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

Nieuwsbrief Preferred